Wie volgt Jelle Wallays op als Persoonlijkheid van het Jaar in Roeselare?

Jelle Wallays won vorig jaar de titel van Persoonlijkheid. Je kan nu kandidaturen voor de volgende awards insturen. © VDB
Redactie KW

De 23ste editie van de Roeselare Awards is pas op 25 januari 2020 maar het organiserend comité is al druk bezig met de voorbereidingen.

“De vorige editie van de Roeselare Awards werd voor het eerst begrensd op 850 personen”, bedenkt Kris Dewitte. “Dit gaf meer comfort aan alle aanwezigen en twee weken voor het event waren alle tickets al de deur uit . Ook in 2020 is er een begrenzing tot 850 personen.

Elke Roeselarenaar wordt van bij de start terug betrokken bij de voordracht van de Award Persoonlijkheid van het Jaar en de Award Handelaar van het Jaar. Voor de Award Persoonlijkheid van het Jaar kan elke Roeselarenaar een voordracht uitbrengen op de website.

Uit de ingezonden voordrachten via de website, via het kantooradres van Roeselare-Awards en de voordrachten door de comitéleden, worden tien finalisten-genomineerden voorgesteld, waaruit van 1 tot 17 januari 2020 via Deze Week, De Weekbode en de Awards-Facebookpagina de drie slotgenomineerden worden geselecteerd. Op de Awards-avond kunnen de aanwezigen hun definitieve stem uitbrengen.

Handelaar

Voor de Award Handelaar van het Jaar kan elke klant van een Roeselaarse handelaar zijn favoriete handelaar nomineren via dezelfde kanalen.

Tenslotte is het ook mogelijk om zelf een kandidatuur te stellen voor de beoordeling door de jury. Deze kandidaturen gelden voor de Awards Winkelbeleving, Communicatie, Renovatie, Nieuwbouw, Renovatie, Bedrijf en Starter van het jaar. Kandidaten kunnen zich hiertoe aanmelden op de daartoe voorziene formulieren op de website of schriftelijk op Roeselare Awards 19, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare.

Meer info is te krijgen bij het Awardscomité, Meiboomlaan 33, 8800 Roeselare, bij Kris Declercq op 0495 54 74 09, Kris Dewitte op 0495 59 52 64 of via www.roeselare-awards.be.

(PS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier