In woonzorgcentrum De Ril wordt Bertha Boydens op donderdag 2 april 100 jaar. Jarigen worden daar normaliter uitbundig gevierd, maar wegens de coronamaatregelen is het onmogelijk om er bezoek te ontvangen. Daarom willen ze Bertha op een heel andere manier in de bloemetjes zetten. Ze besloten een oproep te doen om zoveel mogelijk verjaardagskaartjes te verzamelen. Zo bezorgen ze haar alsnog een onvergetelijke verjaardag. Bertha's dochter komt vaak op bezoek en dan gaan ze iets drinken in de cafetaria. Maar omdat ze heel bewust is van het gevaar van het virus, weet ze dat dit nu niet mogelijk is. Het feest zal nu intern gehouden worden met een aperitief, chips, stuk taart en bijhorend babbeltje. Want daar houdt ze van. Nog dit: er zal niet getoast worden met champagne op 2 april, want daar houdt ze niet zo van. Geef haar maar een lekker glas witte martini of porto.

Wie Bertha dus graag wil opfleuren, stuurt best een kaartje naar WZC De Ril, Oostendelaan 139, 8430 Middelkerke ter attentie van Bertha Boydens. Dit doe je best zo snel mogelijk, want de verjaardagskaarten worden eerst twee dagen in quarantaine gehouden wegens besmettingsgevaar voor de bewoners. (RDB)

In woonzorgcentrum De Ril wordt Bertha Boydens op donderdag 2 april 100 jaar. Jarigen worden daar normaliter uitbundig gevierd, maar wegens de coronamaatregelen is het onmogelijk om er bezoek te ontvangen. Daarom willen ze Bertha op een heel andere manier in de bloemetjes zetten. Ze besloten een oproep te doen om zoveel mogelijk verjaardagskaartjes te verzamelen. Zo bezorgen ze haar alsnog een onvergetelijke verjaardag. Bertha's dochter komt vaak op bezoek en dan gaan ze iets drinken in de cafetaria. Maar omdat ze heel bewust is van het gevaar van het virus, weet ze dat dit nu niet mogelijk is. Het feest zal nu intern gehouden worden met een aperitief, chips, stuk taart en bijhorend babbeltje. Want daar houdt ze van. Nog dit: er zal niet getoast worden met champagne op 2 april, want daar houdt ze niet zo van. Geef haar maar een lekker glas witte martini of porto.Wie Bertha dus graag wil opfleuren, stuurt best een kaartje naar WZC De Ril, Oostendelaan 139, 8430 Middelkerke ter attentie van Bertha Boydens. Dit doe je best zo snel mogelijk, want de verjaardagskaarten worden eerst twee dagen in quarantaine gehouden wegens besmettingsgevaar voor de bewoners. (RDB)