Wie maakte trouwfoto’s in of rond kasteel van Beauvoorde?

© GF Jos Remaut
Redactie KW

Liet je zelf ook ooit trouwfoto’s maken in of rond het prachtige decor van het kasteel van Beauvoorde, dan kan jouw mooiste moment misschien wel deel uitmaken van een tentoonstelling die volgend jaar op poten wordt gezet.

Op zondag 24 april 2016 viert Kasteel Beauvoorde Erfgoeddag. Daarvoor is Koen Jambon, siteverantwoordelijke van Kasteel Beauvoorde, op zoek naar oude en minder oude trouwfoto’s die gemaakt zijn in en rond het kasteel. Erfgoeddag staat tijdens de volgende editie in het teken van ‘Rituelen’.

Koppels die ons hun trouwfoto’s uitlenen, krijgen meteen ook een nieuwe fotoreportage, waarbij ook kinderen en kleinkinderen mee op de foto mogen. De dappersten onder de trouwers willen misschien zelfs een poging wagen om op de nieuwe fotoshoot anno 2016 te verschijnen in hun origineel trouwkleed of -kostuum.

De tentoonstelling wordt georganiseerd naar aanleiding van Erfgoeddag op zondag 24 april 2016 en loopt tot en met zondag 26 juni.

Wil je graag meewerken aan dit project en jullie trouwfoto’s aan ons uitlenen? Neem dan voor eind februari 2016 contact op met koen.jambon@herita.be, 058 29 92 29.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten