Wie heeft Loes gezien?

Redactie KW

Sofie Geussens speelde vrijdagochtend op het strand van Knokke-Heist haar hond Loes kwijt.

“Mijn zus Sofie is van Hasselt”, zegt Ann Geussens. “Ze is een weekje op bezoek geweest bij mijn ouders in Knokke. Tijdens haar verblijf is vrijdag in de ochtend haar hond Loes weggelopen op het strand. Na vele zoekacties en plaatsingen op sites van vermiste honden, uitdelen van flyers… is ze nog steeds niet teruggevonden. Loes is een geadopteerde hond die zeer angstig is en enkel mijn zus vertrouwt. Ze is niet benaderbaar. “

“Er is gelukkig wel een melding binnengekomen dat zij zou gezien zijn, zondagavond rond 22 uur, aan het oude ziekenhuis in Knokke. Zowel de organisatie Lostdogzzz als Lostdogs van Knokke – zij werken samen met het asiel van Knokke – bieden hulp aan. Deze laatste doen echt wel superwerk want ze kennen de buurt heel goed en gaan zelfs ‘s nachts op zoek. Ongelooflijk dankbaar hiervoor. Maar helaas hebben we haar nog niet terug dus alle hulp is welkom.”

Meer info kan je hier terugvinden.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten