Wie heeft hondje Chanel gezien?

Hondje Chanel is al enkele dagen vermist. © LC
Redactie KW

Kris Santy en zijn vrouw zijn al een week op zoek naar hun hondje Chanel dat ervandoor ging tijdens wandeling door Westende. Ze loven een beloning uit voor wie het hondje vindt.

“Chanel is een lieve en verstandige hond van vijf jaar. We wandelden ter hoogte van surfclub de Kwinte. Chanel moet geschrokken zijn door een van de klapperende zeilen en ging er als een speer vandoor. We konden haar niet inhalen en verloren haar uit het oog. Ze is een erg sociaal dier en zou met iedereen meegaan. We zochten in alle straten van Westende-Bad en Westende-Dorp, maar zonder resultaat”, zegt Kris.

“Mijn schoondochter Kelly Buyse is dan een grote zoekactie gestart. We kregen al enkele tips, maar die komen meestal te laat. Zo hadden we een seintje gekregen van mensen die haar opmerkten ter hoogte van de Duinenlaan, maar toen wij daar aankwamen, was ze alweer verdwenen”, gaat Kris verder. “De laatste tip die we binnenkregen was van mensen die haar gezien hebben met een wandelaar. Enerzijds hopen we dat iemand haar in huis heeft genomen, anderzijds blijven we ook ongerust! Ze hoort thuis bij ons. We willen daarom een mooie beloning geven aan de eerlijke vinder of voor dé tip die leidt naar Chanel.”

Heeft u tips, neem dan contact op met Kelly Buyse op 0495 37 36 39 of Kris Santy op 0473 69 08 52.

(RDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier