Wie bezorgt Beatrice en Michel trouwring terug?

Foto: Hans Goossens en Esthelle Lammertyn ontfermen zich voorlopig over de verloren trouwring. (Foto WK)
Redactie KW

In het snooker- en poolcafé Kingsclub in de Slachthuisstraat ligt sinds maandag een trouwring te wachten. “Gevonden onder de lavabo’s in het herentoilet, en vermoedelijk dus kwijtgespeeld tijdens het handen wassen.”

Waarschijnlijk waren het geen vaste klanten van ons, anders hadden we wellicht hun namen wel herkend”, klinkt het bij de uitbaters. Die namen – Beatrice en Michel – zijn er op de trouwring immers in gegraveerd, net zoals de huwelijksdatum: 11-09-1965.

53 jaar getrouwd

Beatrice en Michel waren afgelopen dinsdag dus 53 jaar getrouwd… Maar ze missen wel een ring.” Op Facebook werd de oproep ondertussen al meer dan 500 keer gedeeld, voorlopig echter zonder resultaat. Het barteam van de Kingsclub hoopt het kleinood daarom langs deze weg zo snel mogelijk terug te kunnen bezorgen aan de rechtmatige eigenaar.

“Anders zullen we hier zelf een trouwpartijtje moeten organiseren”, klinkt het lachend. De rechtmatige eigenaar van de ring kan deze persoonlijk komen ophalen in de Kingsclub, Slachthuisstraat 20 in Sint-Pieters. (WK)