Wevelgemse ‘Mr. Grey’ ontmaskerd

’Handyman’ Romuald Verhaeghe rijdt nu ook rond als 'Mr Grey'. (Foto LS)
’Handyman’ Romuald Verhaeghe rijdt nu ook rond als 'Mr Grey'. (Foto LS)
Redactie KW

Wie rijdt op Vlaamse wegen kan er haast niet naast kijken. Wanneer de blitse Porsche Panamera met nummerplaat “MR-Grey” voorbij rijdt, probeert iedereen de bestuurder te herkennen. Wie is die ‘Mister Grey’ van Wevelgem toch?

De mysterieuze Mister Grey, een verwijzing naar het hoofdpersonage uit het boek ’50 tinten Grijs’, is niemand minder dan Wevelgemnaar Romuald Verhaeghe (44) die recent naar Lauwe is verhuisd. “Het is niet te tellen hoeveel auto’s er vertragen om te kijken wie er achter het stuur zit”, lacht Romuald. “Mooie wagens zijn één van mijn passies. Ik zit vele uren in de auto, met een strak pak en grijze wapperende haren. Dat leverde mij de bijnaam ‘Mr. Grey’ op. Toen ik een gepersonaliseerde nummerplaat zocht voor mijn nieuwe wagen bleek “MR-GREY’ nog vrij te zijn. Ik heb geen seconde geaarzeld. En neen, thuis heb ik geen SM-kamer!” lacht Romuald. “De naam is louter gebaseerd op mijn fysieke verschijning.”

Grey Networking

Het is niet enkel show, zo’n nummerplaat. De website mr-grey.be is het platform voor zijn bedrijf ‘Grey networking’, dat professionals uit de vastgoedwereld verbindt met technologie. “Voor mijn ander bedrijf sos-handyman.be/pro had ik al de nummerplaat ‘Handyman’ aangeschaft. Ik merkte dat een opvallende nummerplaat een uitstekend marketingtool is en heel wat deuren opent. Vandaar mijn keuze voor Mr-Grey.” (LS)

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.