Marilyn Monroe, een sexy bomma of een centerfold uit het betere mannenmagazine? Wie het profiel van Lenny volgt, wordt dagelijks geconfronteerd met een nieuw personage waarbij hij zelf nagenoeg onherkenbaar wordt. De jongeman, in het dagelijkse leven aan de slag als verkoopmedewerker bij winkelketen Kruidvat, is binnen de wereld van de drag queens een ronkende naam. "Ik nam en neem nog steeds deel aan verschillende events, verkiezingen en optredens en ik won zelfs al enkele stevige titels."

De jonge kerel steekt dan ook heel wat moeite in zijn transformaties. "Ik wil uitblinken. Optredens in de wereld van de drag queens waren mijn uitlaatklep. Toen kwam helaas corona en het was afgelopen met de pret."

© gf

Het virus had als gevolg dat de volledige entertainmentsector tot stilstand werd gebracht dus werden ook alle optredens afgelast. "Niet alleen vielen al mijn shows in het water, ook de deuren van mijn werkplaats werden gesloten. Volledig te begrijpen natuurlijk maar de verveling begon al erg snel toe te slaan. Om toch maar de gewoonte niet kwijt te raken, besloot ik dan ook om aan een eigen Corona-uitdaging te beginnen. Iedere dag transformeer ik me in een nieuw personage en plaats ik de foto's online. Van een sexy oma met een kopje thee tot een playmate, tijdens de crisis is geen uitdaging te gek. Niet alleen geniet ik van het gebeuren, ik hoop natuurlijk ook dat andere show queens mijn voorbeeld gaan volgen. Onze plaats is op het podium, of het nu een fysieke of digitale variant is maakt op zich helemaal niet uit."

Privéberichten

Dat Lenny zijn transformatie erg ernstig neemt, blijkt al snel wanneer hij enkele privéberichten tevoorschijn tovert. "Berichten van wildvreemden krijgen is nu niet zo erg uitzonderlijk" grapt hij. "Toen ik plots een berichtje kreeg van een kerel die vroeg of hij ook mijn poesje mocht zien, wist ik dat ik goed bezig was. Ik kan natuurlijk enkel maar veronderstellen dat hij niet vroeg naar mijn huisdier."

Marilyn Monroe, een sexy bomma of een centerfold uit het betere mannenmagazine? Wie het profiel van Lenny volgt, wordt dagelijks geconfronteerd met een nieuw personage waarbij hij zelf nagenoeg onherkenbaar wordt. De jongeman, in het dagelijkse leven aan de slag als verkoopmedewerker bij winkelketen Kruidvat, is binnen de wereld van de drag queens een ronkende naam. "Ik nam en neem nog steeds deel aan verschillende events, verkiezingen en optredens en ik won zelfs al enkele stevige titels." De jonge kerel steekt dan ook heel wat moeite in zijn transformaties. "Ik wil uitblinken. Optredens in de wereld van de drag queens waren mijn uitlaatklep. Toen kwam helaas corona en het was afgelopen met de pret."Het virus had als gevolg dat de volledige entertainmentsector tot stilstand werd gebracht dus werden ook alle optredens afgelast. "Niet alleen vielen al mijn shows in het water, ook de deuren van mijn werkplaats werden gesloten. Volledig te begrijpen natuurlijk maar de verveling begon al erg snel toe te slaan. Om toch maar de gewoonte niet kwijt te raken, besloot ik dan ook om aan een eigen Corona-uitdaging te beginnen. Iedere dag transformeer ik me in een nieuw personage en plaats ik de foto's online. Van een sexy oma met een kopje thee tot een playmate, tijdens de crisis is geen uitdaging te gek. Niet alleen geniet ik van het gebeuren, ik hoop natuurlijk ook dat andere show queens mijn voorbeeld gaan volgen. Onze plaats is op het podium, of het nu een fysieke of digitale variant is maakt op zich helemaal niet uit."Dat Lenny zijn transformatie erg ernstig neemt, blijkt al snel wanneer hij enkele privéberichten tevoorschijn tovert. "Berichten van wildvreemden krijgen is nu niet zo erg uitzonderlijk" grapt hij. "Toen ik plots een berichtje kreeg van een kerel die vroeg of hij ook mijn poesje mocht zien, wist ik dat ik goed bezig was. Ik kan natuurlijk enkel maar veronderstellen dat hij niet vroeg naar mijn huisdier."