West-Vlamingen genoten tijdens Studio 100 Zomerfestival en Lekker Klassiek in De Schorre in Boom

Patrick Depypere

Op zaterdag sloten het Studio 100 Zomerfestival en het culinair festival Lekker Klassiek de zomer op een spetterende manier af in het Provinciaal Recreatiedomein De Schorre. Het Studio 100 Zomerfestival was met 6.000 bezoekers al drie weken voor datum volledig uitverkocht. Lekker Klassiek lokte net zoals vorig jaar 5.000 bezoekers. Ook heel wat West-Vlamingen waren op de afspraak.

Anette Lemey uit Dentergem bezocht met haar dochtertje Ine Braekevelt (vijftien maanden) de Zomershow van Studio 100. Dochtertje Ine keek vooral uit naar Bumba en Maya de Bij. Kabouter plop mocht ook niet ontbreken voor de lieve kleine Ine. Mama genoot van het mooie warme weer en van de mooie shows.

Foto 2: Elise Hendrickx uit Roeselare.
Foto 2: Elise Hendrickx uit Roeselare.© PADI

Elise Hendrickx (16) was present met haar kleine zus Amata Bousard (7) uit Roeselare. Elise kwam voor K3. Ze keek uit naar deze show en ze wilde natuurlijk met haar idolen op de foto. Amata haar favorieten waren natuurlijk zoals grote zus K3. De twee meiden beleefden de dag van hun leven. Ook Samson & Gert stond op het lijstje van hun favorieten. De papa bleef liever wat op de achtergrond.

(PADI & Björn)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.