https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Werkstraf van 120 uren voor dealende twintigers

Archiefbeeld©POOL JASPER JACOBS BELGA
Archiefbeeld©POOL JASPER JACOBS BELGA
Redactie KW

Twee Waregemse twintigers moeten van de rechter in Kortrijk elk een werkstraf van 120 uren uitvoeren en een boete van 2.400 euro betalen voor de verkoop van cannabis in de Waregemse regio. Ze konden met drugs in de auto of hun onderbroek betrapt worden.

Op 13 mei 2019 kon het voertuig van Louis G. (24) in Waregem gecontroleerd worden. In de auto zaten ook Bryan D. (23), Bob B. (28) en een vierde twintiger. In het voertuig lagen wat restanten van cannabis en 1.000 euro cash geld. Bryan D. had in zijn onderbroek 107 gram cannabis verstopt. Een huiszoeking bij Bob B. leverde nog 12 gram cannabis op.

Volgens de openbare aanklager bleek uit telefonie-onderzoek dat ze al enkele maanden met drugsverkoop bezig waren. De rechter oordeelde dat alleen Louis G. en Bryan D. voor de verkoop van drugs veroordeeld konden worden. Bob B. kreeg een voorwaardelijke celstraf van 4 maanden en 800 euro boete maar alleen voor het bezit van drugs. De vierde verdachte werd volledig vrijgesproken. (LSi)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten