De toestellen die nu nog aan evenementenhal de Schelp staan (een rail & funbox), worden amper gebruikt doordat het terrein in verhouding te klein is en de 'aan- en uitloopzones' er bijgevolg te kort zijn. Dankzij een samenwerking met Rampaffairz kunnen Wevelgemnaars sinds augustus wel voor slechts 2 euro in het indoorskatepark terecht. Dit geldt uiteraard ook voor inwoners van de deelgemeentes.

In Gullegem is er ook nog een skateterrein aan de sporthal. Enkel in Moorsele is er geen skatelocatie meer sinds de zomer van 2017, toen de 'miniramp' naast de sporthal in de Secretaris Vanmarckelaan door onbekenden in brand werd gestoken en verwijderd moest worden. Aangezien ook deze ruimte eerder beperkt is om op te skaten, werd ervoor gekozen om het terrein meer dan te verdubbelen. In overleg met de lokale skaters werd besloten om het terrein vooral in de lengte uit te breiden en in een degelijke ondergrond te investeren. Door de skatetoestellen vanuit Wevelgem te recupereren kon de gemeente het beschikbare budget van 15.000 euro volledig investeren in het terrein zelf. De werken starten volgende week en de opening van het vernieuwde terrein wordt voorzien op 4 juli.

De toestellen die nu nog aan evenementenhal de Schelp staan (een rail & funbox), worden amper gebruikt doordat het terrein in verhouding te klein is en de 'aan- en uitloopzones' er bijgevolg te kort zijn. Dankzij een samenwerking met Rampaffairz kunnen Wevelgemnaars sinds augustus wel voor slechts 2 euro in het indoorskatepark terecht. Dit geldt uiteraard ook voor inwoners van de deelgemeentes.In Gullegem is er ook nog een skateterrein aan de sporthal. Enkel in Moorsele is er geen skatelocatie meer sinds de zomer van 2017, toen de 'miniramp' naast de sporthal in de Secretaris Vanmarckelaan door onbekenden in brand werd gestoken en verwijderd moest worden. Aangezien ook deze ruimte eerder beperkt is om op te skaten, werd ervoor gekozen om het terrein meer dan te verdubbelen. In overleg met de lokale skaters werd besloten om het terrein vooral in de lengte uit te breiden en in een degelijke ondergrond te investeren. Door de skatetoestellen vanuit Wevelgem te recupereren kon de gemeente het beschikbare budget van 15.000 euro volledig investeren in het terrein zelf. De werken starten volgende week en de opening van het vernieuwde terrein wordt voorzien op 4 juli.