Werken in de Boomgaardstraat vroeger klaar

(foto CMW)
Redactie KW

In de Boomgaardstraat in Ieper zijn momenteel werken bezig in het kader van de grote collectorwerken in Ieper. Die zullen twee weken eerder klaar zijn dan gepland.

Sinds september wordt er gewerkt in de Boomgaardstraat, in het gedeelte tussen Boter- en Burchtstraat. “Deze werken schieten momenteel bijzonder goed op. Als dat zo blijft zullen ze een paar weken vroeger klaar zijn dan eerst gepland”, zegt bevoegd schepen Ives Goudeseune. “Zoals het er nu voorstaat zullen de werken in de Boomgaardstraat gedaan zijn tegen het kerstverlof, maar daarna moeten de kasseitjes wel nog een 4-tal weken uitharden.”

Op 7 oktober starten de rioleringswerken in de Semenariestraat. “Tijdens die werken zal het verkeer er niet door kunnen. Later op de maand zal ook het kruispunt Patersstraat met de Seminariestraat tijdelijk worden afgesloten voor verkeer. De Patersstraat wordt dan tijdelijk een doodlopende straat, enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer, waarbij in- en uitgereden moet worden via de Boterstraat.” (CMW)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier