"De aannemer, Catteeuw uit Lo, heeft beloofd dat de ruwbouw klaar zal zijn tegen eind juni. Begin juli gaat het Craft Beer Festival door in de Sceure en verwachten we duizenden bierfanaten. Ik verschiet dat er na drie dagen al zoveel werk verzet is", zegt burgemeester Stephan Mourisse.

"Normaal moeten wij steeds wachten en altijd maar 'zagen' omdat het vooruit zou gaan. Ook de parking werd door Timo-Tuin volledig nieuw aangelegd en ferm uitgebreid. Die is zo goed als afgewerkt en zelfs vroeger dan we dachten. We hebben het deze keer getroffen met onze aannemers", lacht Stephan nog.

(RVL)

"De aannemer, Catteeuw uit Lo, heeft beloofd dat de ruwbouw klaar zal zijn tegen eind juni. Begin juli gaat het Craft Beer Festival door in de Sceure en verwachten we duizenden bierfanaten. Ik verschiet dat er na drie dagen al zoveel werk verzet is", zegt burgemeester Stephan Mourisse. "Normaal moeten wij steeds wachten en altijd maar 'zagen' omdat het vooruit zou gaan. Ook de parking werd door Timo-Tuin volledig nieuw aangelegd en ferm uitgebreid. Die is zo goed als afgewerkt en zelfs vroeger dan we dachten. We hebben het deze keer getroffen met onze aannemers", lacht Stephan nog. (RVL)