"Door corona is alles afgelast. We hopen toelating te krijgen om dit grote wereldtreffen volgend jaar van 12 tot 16 mei op De Schorre te kunnen organiseren", zegt Eric Desmet.

Eric Desmet was al drie jaar met de voorbereiding bezig. Hij trok hiervoor in 2015 zelfs naar Zweden om zijn uitgewerkt voorstel te verdedigen. "Ik was zo blij dat we dit wereldkampioenschap naar hier konden halen. Het vijfdaagse evenement stond boordevol activiteiten. Maar corona gooit nu, zoals bij zoveel evenementen, roet in het eten. Intussen hebben we een aanvraag ingediend bij Stad Oostende om het wereldkampioenschap en alle activiteiten er rond van 12 tot 16 mei 2021 te mogen organiseren. We wachten af en hopen op een positief antwoord", aldus Eric Desmet.

(LIN)

"Door corona is alles afgelast. We hopen toelating te krijgen om dit grote wereldtreffen volgend jaar van 12 tot 16 mei op De Schorre te kunnen organiseren", zegt Eric Desmet.Eric Desmet was al drie jaar met de voorbereiding bezig. Hij trok hiervoor in 2015 zelfs naar Zweden om zijn uitgewerkt voorstel te verdedigen. "Ik was zo blij dat we dit wereldkampioenschap naar hier konden halen. Het vijfdaagse evenement stond boordevol activiteiten. Maar corona gooit nu, zoals bij zoveel evenementen, roet in het eten. Intussen hebben we een aanvraag ingediend bij Stad Oostende om het wereldkampioenschap en alle activiteiten er rond van 12 tot 16 mei 2021 te mogen organiseren. We wachten af en hopen op een positief antwoord", aldus Eric Desmet.(LIN)