Wereldkampioene boksen wordt rechterhand van Kuurnse burgemeester

Redactie KW

Oshin Derieuw, de wereldkampioene boksen bij de superlichtgewichten, is de nieuwe kabinetsmedewerker van Kuurns burgemeester Francis Benoit. Ze verhuisde een klein jaar geleden naar Kuurne.

Oshin Derieuw, de 31-jarige Kuurnse met Roeselaarse roots, pakte eind 2017 de wereldtitel in het boksen bij de superlichtgewichten bij de World Boxing Federation. Afgelopen zomer stapte de voormalige manager van het Kortrijkse welnesshotel Wu Wei in het huwelijksbootje met triatlete Charlotte Deldaele en verhuisden ze naar Kuurne.

Daar vond Oshin dus ook meteen een nieuwe professionele uitdaging. Ze wordt de kabinetsmedewerker annex rechterhand van burgemeester Francis Benoit (CD&V). Die laatste maakte het nieuws woensdagochtend via zijn Facebookaccount bekend. “Haar bijnaam is ‘La Machine’, doorzettingsvermogen heeft ze dus genoeg“, glimlacht burgemeester Benoit. “Met haar administratief-commercieel talent en verfrissende kijk zal ze ons team zeker versterken.”

Oshin krijgt een vrij breed takenpakket. Zo zal ze naast het behartigen van administratieve zaken ook beleidsvoorbereidend werken en de communicatie van de burgemeester ondersteunen. (OV)

Francishttps://www.facebook.com/francis.benoit1https://www.facebook.comFacebook1

Vandaag is het officieel. Oshin Derieuw wordt mijn persoonlijke kabinetsmedewerker – rechterhand in het…

Geplaatst door Francis Benoit op Dinsdag 8 januari 2019

rich1.0https://www.facebook.com/francis.benoit1/posts/10215183664159631552

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier