Hoewel de kerstverlichting op het marktplein van Beselare 's avonds aanflitst, is er niet onmiddellijk sprake van een vrolijke kerstsfeer.

"Halve kerstbomen"

De kerstlichtjes in de bomen hangen enkel richting het marktplein. Er hangen geen lichtjes aan de straatkant. De verlichting is dus moeilijk te zien voor passanten.

Misschien zijn de lichten verkeerd aangebracht? Sommige inwoners beweren dat het halve kerstbomen zijn om geld uit te sparen. Hoe dan ook, het is geen zicht als de lichtjes schijnen op de geparkeerde wagens op het marktplein.

Hoewel de kerstverlichting op het marktplein van Beselare 's avonds aanflitst, is er niet onmiddellijk sprake van een vrolijke kerstsfeer.De kerstlichtjes in de bomen hangen enkel richting het marktplein. Er hangen geen lichtjes aan de straatkant. De verlichting is dus moeilijk te zien voor passanten.Misschien zijn de lichten verkeerd aangebracht? Sommige inwoners beweren dat het halve kerstbomen zijn om geld uit te sparen. Hoe dan ook, het is geen zicht als de lichtjes schijnen op de geparkeerde wagens op het marktplein.