Wegdromen in een feeëriek Winterwonderland

© (Foto KLD)
Redactie KW

Kunstenacademie Kadens bracht op donderdag 19 en vrijdag 20 december de derde editie van Winterwonderland. Meer dan driehonderd leerlingen werkten mee aan de kunstentrip op de cultuursite. De slotshow in cc Kruispunt vormde een absoluut hoogtepunt.

Meer dan zeshonderd bezoekers genoten met volle teugen van A million Christmas dreams!, het thema van deze derde editie van Winterwonderland. Het verhaal begon in de bibliotheek, waar strijkers en leerlingen van de discipline woord met elkaar in dialoog gingen. In de foyer van cc Kruispunt zorgden de koperblazers voor een warme ontvangst. De slotshow in de concertzaal werd ingeleid door de slagwerkklas. In een sprookjesachtig kerstdecor brachten danseresjes en jonge muzikantjes een spetterende slotshow, waarbij ze de bezoekers meenamen in hun droomwereld. Het kinderkoor van Kadens zorgde voor een krachtige apotheose. Menig volwassen kinderhart in het publiek maakte een sprongetje.

Na de slotshow werd het jubileumjaar van 50+1 jaar Kadens definitief afgesloten in een stemmige feesttent, waar de After School Band nog een vrolijk repertoire neerzette. Kadens heeft met A million Christmas dreams! de Diksmuidse cultuursite weer twee dagen volop laten genieten van jeugdig, artistiek enthousiasme.

(KLD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier