“Weg met de corona, leve de Tinekesfeesten”

© KDS
Redactie KW

Het alternatieve Tinekesweekend was een ‘wow coronaproof feest’. Wie had dat gedacht! Mooi weer, volle bubbelterrassen en sfeer troef. “Weg met de corona, leve de Tinekesfeesten”, klonk het op de Heulse terrassen. Het werd alsnog een feestelijk weekend.

Lieze Vandromme is Tineke van Heule 2020. Niet moeilijk aangezien door de coronaperikelen er dit jaar geen feesten en dus ook geen verkiezing doorgaan. Niettemin is ze er best tevreden mee. “Ik zal opnieuw een jaar de Heulse trots uitdragen.” Voor het eerst in de geschiedenis draagt Tineke twee jaar het lint.

De werkgroep leverde weer een schitterende prestatie. Met hun plan C versie wisten ze de Heulenaars te bekoren. 550 vlaggen wapperden in de Heulse straten.

De ontbijtpakketten waren een succes. 280 kinderen en 1.630 volwassenen genoten thuis in hun bubbel van de rijkgevulde ochtendmaal.

Volgend jaar dubbele lap

“Dit is een hart onder de riem. Het doet deugd om zoveel steun te krijgen. Het blijft voor onze werkgroep een zure maar verstandige beslissing om de grootse feesten af te gelasten”, vertellen de voorzitters Simon Demaitre en Jill D’Hulster. “Volgend jaar geven we er een dubbele lap op. Inderdaad, het wordt nogmaals anders. Ditmaal groots.” (CHH)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier