De dag begon echter in mineur met enkele plensbuien in de ochtend en voormiddag. Andere jaren zet de stroom bezoekers zich al vroeg in gang, maar deze keer liet de grote menigte lang op zich wachten. Waardoor de verkoop heel wat minder is, hoorden we bij de standhouders.

Enkele ingeschrevenen daagden zelfs niet op met hier en daar lege plekken tot gevolg. In de namiddag zakten de bezoekers wel in grote getale af naar Oudenburg.

Ondanks het mindere bezoekersaantal kregen de vrijwilligers van het Rode Kruis, altijd stand-by op de rommelmarkt van KWB, behoorlijk veel verwondingen te verzorgen en was er zelfs een interventie van de MUG nodig voor iemand die op de hoek van de Mariastraat met de Weststraat plots in elkaar zakte, vermoedelijk een hartinfarct.

(LIN)

De dag begon echter in mineur met enkele plensbuien in de ochtend en voormiddag. Andere jaren zet de stroom bezoekers zich al vroeg in gang, maar deze keer liet de grote menigte lang op zich wachten. Waardoor de verkoop heel wat minder is, hoorden we bij de standhouders.Enkele ingeschrevenen daagden zelfs niet op met hier en daar lege plekken tot gevolg. In de namiddag zakten de bezoekers wel in grote getale af naar Oudenburg.Ondanks het mindere bezoekersaantal kregen de vrijwilligers van het Rode Kruis, altijd stand-by op de rommelmarkt van KWB, behoorlijk veel verwondingen te verzorgen en was er zelfs een interventie van de MUG nodig voor iemand die op de hoek van de Mariastraat met de Weststraat plots in elkaar zakte, vermoedelijk een hartinfarct. (LIN)