https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Weer fitness én bowling bij Keep Fit Oostrozebeke: “Rampzalig seizoen beleefd”

Redactie KW

Op 9 juni mogen we weer heel wat meer. Niet alleen binnen de horeca, maar heel wat nevenactiviteiten kunnen weer plaatsvinden. Bij Keep Fit in Oostrozebeke is er een dubbele reden tot vieren: zowel de fitness als de bowling kunnen weer openen.

Het ziet er allemaal weer wat rooskleuriger uit voor Lore Vanhee en Nessim Bacha, de zaakvoerders van de fitness en de dansschool bij Keep Fit. Ze zijn blij om op 9 juni weer de deuren van hun fitness te mogen openen. “In maart van vorig jaar moesten we verplicht sluiten, toen mochten we met strenge maatregelen weer openen om in oktober weer te sluiten”, aldus Lore Vanhee, die ook lessen geeft in de dansschool.

“We hebben de fitness wat kunnen opvangen door materiaal mee te geven met onze leden en niet-leden en enkele onlinelessen, maar dat kan de echte ervaring niet vervangen. De dansschool bleef wel open, alleen was dat voor de kindjes binnen en het middelbaar buiten. Op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag hebben we al onze cafetaria naar buiten verhuisd, maar door het ongure weer in mei zijn we maar al te blij dat die weer naar binnen mag verhuizen.”

“Weer kunnen sporten is ook goed voor het mentale welzijn”

Nu er nieuwe versoepelingen in het verschiet zijn, is het koppel al tevreden dat er weer naar een nieuw ‘normaal’ kan gegaan worden. “We hebben er lang over gesproken om iets extra te doen met de opening, maar we kunnen niet anders dan de maatregelen afwachten”, gaat Lore verder.

“We zijn al content om gewoon normaal te kunnen opstarten. We hebben veel steun gekregen van onze klanten tijdens de lockdown. Er zijn er veel die hun abonnement lieten doorlopen en ook heel wat die lieten weten dat ze zeker zullen terugkomen. Dat geeft ons goede moed om te beginnen. De mensen zijn blij dat ze weer kunnen sporten, wat goed is voor zowel het fysieke als mentale welzijn.”

Dansoptreden

Het dansoptreden dat vorig jaar niet kon plaatsvinden is dit jaar wel voorzien, eind juni in oc Mandelroos. Uiteraard zal het dit jaar uit meerdere optredens moeten bestaan door de coronamaatregelen. Het optreden wordt door de bowlingclub van Keep Fit georganiseerd. “Ook wij zijn enorm blij met de heropening”, zegt Rik Vanhee, de vader van Lore die samen met haar moeder Carla Bielen de bowling runt.

“Iedereen van de bowlingclub is heel tevreden dat we weer kunnen opstarten. Bowling is een wintersport, dus het huidige seizoen is voor ons rampzalig verlopen. Vanaf september kan de competitie weer met volle moed worden gestart. Op 9 juni worden niet alleen de activiteiten hier bij Keep Fit weer opgestart, maar ook ons indoorspeelplein Summertown in Deerlijk kan dan weer open. We zijn dus verheugd om iedereen weer te mogen verwelkomen.”

(KA)

Voor alle openingsuren en tarieven kan je terecht op www.keepfit.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten