Wecandance 2019 zit er alweer op. Zondagavond sloot de Deense dj Kölsch als headliner het festival af. De dj was in juli al te zien op Tomorrowland. Verder passeerden ook nog Damian Lazarus en Eagl de revue. Voor de laatste dag van Wecandance zakten zo'n 15.000 festivalgangers af naar Zeebrugge. Allen waren ze verkleed in het thema van dit jaar, 'Safari nomads'.

Afgezien van enkele lichte regenbuien na de middag kon het publiek zonder regen genieten van verschillende dj's en liveacts. Ook de wind was een pak minder hevig dan op de stormachtige tweede festivaldag, zaterdag. De organisatie had daarvoor het terrein speciaal aangepast door containers te zetten om de wind tegen te houden. De podia werden extra beschermd tegen de wind.

Wecandance vindt volgend jaar plaats van 7 tot en met 9 augustus op het strand van Zeebrugge.

(BELGA)

Wecandance 2019 zit er alweer op. Zondagavond sloot de Deense dj Kölsch als headliner het festival af. De dj was in juli al te zien op Tomorrowland. Verder passeerden ook nog Damian Lazarus en Eagl de revue. Voor de laatste dag van Wecandance zakten zo'n 15.000 festivalgangers af naar Zeebrugge. Allen waren ze verkleed in het thema van dit jaar, 'Safari nomads'.Afgezien van enkele lichte regenbuien na de middag kon het publiek zonder regen genieten van verschillende dj's en liveacts. Ook de wind was een pak minder hevig dan op de stormachtige tweede festivaldag, zaterdag. De organisatie had daarvoor het terrein speciaal aangepast door containers te zetten om de wind tegen te houden. De podia werden extra beschermd tegen de wind.Wecandance vindt volgend jaar plaats van 7 tot en met 9 augustus op het strand van Zeebrugge.(BELGA)