Website en flyercampagne in Roeselare om vermiste kat Kamielke terug te vinden

Thomas Dubois
Thomas Dubois Editieredacteur De Weekbode Roeselare – Izegem – Tielt

Kat Kamielke is sinds een goede week vermist. De kat verdween in de nacht van donderdag op vrijdag 31 juli en sindsdien ontbreekt elk spoor. Er is een zoektocht met onder meer een website en 5.000 flyers die in de buurt verdeeld werden.

Kamielke is een katertje van anderhalf jaar, gechipt en gecastreerd. Het dier verdween in de nacht van donderdag 30 op vrijdag 31 juli, bij hem thuis in het begin van de Gitsestraat. “Hij is nieuwsgierig dus kan misschien ergens binnengegaan zijn in een tuinhuis, garage, loods, zolder-, kelderraam dat openstond…”, vertelt zijn baasje Fran Lefevere. “Hij zit mogelijk ergens vast, want normaal komt hij steeds als we hem roepen en gaat hij nooit ver op stap.”

“Kamielke is oranje-ros (gestreept) over de volledige rug, zijkant en (bovenkant) kopje en heeft wit onder zijn snoetje en op zijn buik, zijn neusje is ros, zijn kaakjes en bekje wit, zijn pootjes zijn ros. maar heeft wel 4 witte ‘sokjes’, zijn staart is duidelijk gestreept (ros-wit)”, luidt de beschrijving.

Fran doet alle moeite om haar Kamielke terug te vinden. Er zijn 5.000 flyers in de buurt verspreid en met www.kamielke.be is er ook een speciaal opgerichte website.

Wie Kamielke gezien zou hebben of nieuws heeft, kan terecht op info@kamielke.be of 0485 15 61 23.

Website en flyercampagne in Roeselare om vermiste kat Kamielke terug te vinden

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier