WD Breduinia fietste 2.500 euro bijeen voor vzw Horizon

foto MM
Redactie KW

Op zaterdag 16 november 2019 organiseerde wielertoeristenclub WD Breduinia de zevende editie van de Dunebikerstocht, een toertocht voor mountainbikers langs de kuststrook tussen Oostende en Blankenberge. De Bredense wielertoeristen koppelden hun organisatie, die jaarlijks meer dan duizend wielerfanaten op de been brengt, ook dit keer aan het goede doel.

“Het is intussen een mooie traditie geworden dat we een deel van de opbrengst van onze Dunebikerstocht wegschenken aan een lokaal goed doel. Vorig jaar was Villa VIP de gelukkige, dit jaar wilden we de vzw Horizon een financieel duwtje in de rug geven”, legde voorzitter Luc Van de Velde zaterdag, tijdens de nieuwjaarsreceptie van W.D. Breduinia, uit.

“De deelnemers aan onze toertocht konden na afloop pannenkoeken kopen, door een van onze leden gemaakt. Die opbrengst, samen met de vergoeding die we kregen voor onze medewerking aan de Ostend Night Run, kwam op 2.500 euro. Dat bedrag schenken we vandaag graag aan de uitbaters van vakantiedomein Horizon. Ze zullen er rolstoelen mee kopen voor hun andersvalide gasten“, gaf voorzitter Van de Velde nog mee. (MM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier