Waterpark op het meer van Sunparks Oostduinkerke blijft nog heel september open

© (Foto MVQ)
Redactie KW

Het nieuwe waterpark van Sunparks Oostduinkerke kan alvast terugblikken op een succesvolle zomer. Nog de hele maand september kunnen waterratten zich uitleven in het waterparadijs.

Evelyn Lietaer, Operations & Pool Manager: “Sinds de opening van het waterpark op 17 juni hebben ongeveer een kleine 9.000 mensen onze openluchtattractie op het meer met een opblaasbare constructie vol glijbanen, spring- en klimconstructies op het water uitgeprobeerd. Tijdens de zomer was het waterpark elke dag open en we mogen echt van een groot succes spreken. Het mooie weer heeft daar natuurlijk aan bijgedragen. Het waterpark blijft nog de hele maand september open, maar we bieden onze klanten nog een extraatje aan. Vanaf nu kunnen ze voordelig boeken: voor een uurtje waterfun betalen ze nu 9,50 euro in plaats van 11 euro. Dat kan op woensdag, zaterdag en zondagnamiddag tussen 13.00 en 19.00 uur. Je moet wel vooraf online reserveren. Een zwemvest is verplicht en inbegrepen. We raden een wetsuit aan wanneer het iets frisser is – die kan je huren voor 4 euro. Uiteraard zorgen we voor een coronaproof beleving, met alle nodige veiligheidsmaatregelen. Er is ook een spoelbak waarin alle gebruikte wetsuits, reddingvesten en aquashoes na gebruik worden ondergedompeld en gedesinfecteerd. Door het overweldigende succes zijn er doorgedreven plannen om het waterpark ook volgend jaar weer te installeren op het meer van Sunparks Oostduinkerke.”

Evelyn geeft nog mee: “Ook in het subtropische zwembad Aquafun hanteren we alle coronaveiligheidsmaatregelen: een afzonderlijke in en uitgang, iedereen respecteert de sociale afstand, er zijn extra desinfectierondes voorzien. We houden ons aan een maximumcapaciteit van 360 personen per tijdslot van 2 uur. Initieel was het zwembad enkel geopend voor onze parkgasten en eigenaren, maar sinds eind juli kunnen ook daggasten reserveren via onze website.”

Praktisch: info en tickets reserveren kan via https://www.dagjesunparks.be/oostduinkerke/NL, Sunparks Oostduinkerke aan zee, Polderstraat 158, 8670 Oostduinkerke – tel. +32 (0)58 23 73 11

(MVQ)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.