Wat vinden jullie over de berichten van beroemdheden over de huidige coronamaatregelen?

Redactie KW

Professor Gaëlle Ouvrein en Universiteit Antwerpen organiseren een onderzoek over de berichten van celebrities of bekende mensen over de coronacrisis: zijn ze een hulpmiddel of zijn ze frustrerend?

De onderzoekers zijn specifiek op zoek naar de mening van de West-Vlaming. Vinden jullie hun berichten motiverend of vind je ze vervelend en frustrerend omdat hun leven niet vergelijkbaar is met dat van jou? Hoe zouden ze het beter kunnen doen? Of zouden ze gewoon beter niets doen?

Het invullen van de vragenlijst duurt niet langer dan 15 minuten (beloofd!). Bovendien krijg je de kans je ongezouten mening te geven over enkele celebrity berichten. Je hoeft geen kennis te hebben over celebrities. Iedereen boven de 18 jaar kan de enquête invullen.

“Met deze resultaten hopen we meer inzichten te krijgen in de rol van celebrities in tijden van crisis en in hoe deze machtige figuren op een goede manier kunnen ingezet worden om steun te bieden. Meer info over de studie en je rechten kan je nalezen via de link naar de survey.”

De enquête invullen kan hier

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier