Warre Houthoofd (21): “Mijn ouders zijn mee met hun tijd”

Warre Houthoofd. © FODI FODI
Redactie KW

21, het is een magische leeftijd, en al zeker als je die verjaardag mag vieren in het jaar 2021. Wij vragen wekelijks een van hen naar hun plannen, dromen en verwachtingen. Deze week gingen we in Ingelmunster langs bij Warre Houthoofd.

Warre (12/10/2000) is de zoon van Dominique Houthoofd en Sofie Leleu uit Izegem en de broer van Senne. Warre werkt bij AEcars in Izegem, maar velen kennen hem ook van De Wasbeer in Izegem. Warre heeft een band met Ingelmunster, door de KLJ waar hij in de bestuursploeg zetelt. Hij houdt ook van badminton en van met de motor rijden.

Hoe ziet je doordeweekse dag eruit?

“Ik sta op rond 7 uur en vertrek naar mijn werk. Na mijn werk heb ik regelmatig een KLJ-vergadering of moet ik trainen voor de badminton. Mijn dagen zijn goed gevuld, want ik zit niet graag stil.”

Hoe ziet je muzikale smaak eruit?

“Ik luister naar heel veel verschillende soorten muziek: pop, retro, hardstyle. Het is afhankelijk in welke sfeer ik zit en waar ik dus ben. Enkel klassieke muziek is niet mijn ding.”

Ben je een Netflixer/bingewachter? Wat wil je zeker gezien hebben?

“Dat is afhankelijk van hoe druk mijn planning is. Ik kijk graag naar comedy, actie, horror.. Momenteel ben ik aan het kijken naar Lucifer, een zalige serie. Ik zag ook al Narcos, La casa de papel, Stranger Things…”

In welke verenigingen ben je actief en wat doe je er precies?

“Ik ben actief in de KLJ van Ingelmunster. Daar zetel ik in het bestuur. We organiseren leuke activiteiten voor +16. Binnen de KLJ hebben een paar personen hun vaste functie, maar meestal helpt iedereen elkaar met de zaken die moeten gebeuren. Ik heb met de KLJ al m’n handen vol.”

Welke goede doelen liggen je nauw aan het hart?

“Artsen zonder grenzen. Hun organisatie is subliem. Wat die personen in vaak gevaarlijke situaties doen, daar kan ik enkel maar respect voor hebben.”

Vind je je ouders ouderwets of valt dat mee?

“Helemaal niet, ik heb jonge ouders die nog in de fleur van hun leven zitten. Thuis hebben we ook nog in bijberoep een badmintonshop (www.badmintonshophouthoofd.be), waar mijn beide ouders na hun vaste werkuren ook heel veel in werken. Ze zijn mee met de jonge generatie, beter kan ik het niet uitdrukken.”

Waar ben je het meest aan gehecht?

“Thuis hebben we twee Maltezers, Bas en Bill. Deze zou ik voor geen geld van de wereld kunnen missen.”

Wat staat er bovenaan je bucketlist?

“Ik zou heel graag nog veel mooie reizen maken met de motor. Ik wil veel andere landen zien en veel van de wereld ontdekken.”

Hoe zie je jezelf binnen tien jaar?

“Ik hoop vooral gezond te blijven, een mooi huis te hebben, veel reizen met de motor te kunnen maken…” (PADI)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.