Warme groeten van koningin Mathilde aan Ardooise rusthuisgemeenschap

© JM
Redactie KW

Koningin Mathilde was op de afspraak om deze namiddag te skypen met de Ardooise rusthuisgemeenschap van Open Kring in de Kortrijksestraat. Directeur Renaat Lemey : “Bijna een half uur lang hadden wij een warm gesprek met een zeer geïnteresseerde koningin.”

“De koningin was vooral benieuwd hoe de dagelijkse werking is binnen ons wzc in deze moeilijke periode”, aldus directeur Renaat Lemey. “Het was een warm gesprek met enkele rusthuisbewoners en met twee personeelsleden, Sabine Driessens en Tine Vandewaetere. De koningin was vol bewondering over het feit dat wij hier pogen de normale werking van het wzc te bewaren met respect voor de veiligheid. De sessie kon op groot scherm gevolgd worden. Achteraf waren de bewoners vol lof over de warme interesse van de vorstin voor de situatie.”

Warme groeten van koningin Mathilde aan Ardooise rusthuisgemeenschap
© JM

Renaat Lemey wees tot slot nog even op het doorgeefluik aan het onthaal waar kinderen tekeningen kunnen afgeven en ook dit brengt warmte binnen. Maandag aanstaande is er dan nog een nieuw, initiatief waarbij Tom Hoornaert een balkonconcert komt geven. (JM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier