Warmathon van Studio Brussel keert op 21 december terug naar Brugge

Redactie KW

Ook dit jaar organiseert Studio Brussel tijdens de Warmste Week opnieuw een Warmathon in de vijf provinciehoofdsteden en Brussel.

De podiumpresentatie is dit jaar in handen van Stijn Vlaeminck en Cath Luyten. Daarnaast verzorgen Freaquency, de winnaar van MNM Start to DJ 2012, en Shizzle Le Sauvage, onder andere bekend van de Studio Brussel-filefuif, de muzikale animatie langs de loopparcours. De Warmathon van Music For Life is er dit jaar van maandag 18 december tot en met zaterdag 23 december, elke dag van 14 uur tot 20 uur in een andere stad. Inschrijven kan hier en kost vijftien euro.

Op donderdag 21 december komt de Warmathno naar Brugge. De start en aankomst ligt net als vorig jaar opnieuw in het Minnewaterpark. Nieuw is de doortocht langs het Begijnhof. Uitzonderlijk voor de Warmathon blijft het Begijnhof die dag langer open, zodat iedereen ‘s avonds in dit unieke decor rondjes kan lopen. De andere data van de Warmathon: maandag 18 december in Gent, dinsdag 19 december in Hasselt, woensdag 20 december in Brussel, vrijdag 22 december in Antwerpen en zaterdag 23 december in Leuven.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier