Hij of zij heeft eerst een doorverwijsbriefje nodig van zijn of haar huisarts om dan ter plekke de nodige onderzoeken te ondergaan. Anders raak je er niet binnen. Het initiatief is bedoeld om besmetting met het virus in dokterspraktijken te vermijden.

Mondmaskers nodig

Momenteel hebben de Waregemse zorginstellingen, artsen, verplegend personeel en ziekenhuis een tekort aan mondmaskers voor de strijd tegen het coronavirus. Daarom vraagt de stad dringend of je mondmaskers hebt die je ter beschikking kan stellen? Laat het snel weten aan lokale.economie@waregem.be of via 056 62 12 11 welke mondmaskers je hebt, hoeveel mondmaskers je hebt en hoe er kan afgesproken worden om ze te leveren. Het medische en zorgende personeel in Waregem dankt je nu al.

(DJW)

Hij of zij heeft eerst een doorverwijsbriefje nodig van zijn of haar huisarts om dan ter plekke de nodige onderzoeken te ondergaan. Anders raak je er niet binnen. Het initiatief is bedoeld om besmetting met het virus in dokterspraktijken te vermijden.Momenteel hebben de Waregemse zorginstellingen, artsen, verplegend personeel en ziekenhuis een tekort aan mondmaskers voor de strijd tegen het coronavirus. Daarom vraagt de stad dringend of je mondmaskers hebt die je ter beschikking kan stellen? Laat het snel weten aan lokale.economie@waregem.be of via 056 62 12 11 welke mondmaskers je hebt, hoeveel mondmaskers je hebt en hoe er kan afgesproken worden om ze te leveren. Het medische en zorgende personeel in Waregem dankt je nu al.(DJW)