Waregem Culinair steunt het muco-onderzoek

© gf
Redactie KW

Gwen Dehaene organiseert maandag 11 november in zaal Hippo Loggia op de eerste verdieping van het hippodroomgebouw in de Holstraat zijn nieuwste editie van Waregem Culinair. Bezoekers aan dit evenement mogen zich van 11 tot 22 uur verwachten aan proevertjes, hapjes en drankjes op topniveau en aangeboden door de lokale horeca en enkele speciaalzaken.

Meer dan 20 artisanale bedrijven en topzaken uit groot-Waregem verwelkomen in Hippo Loggia het publiek”, dixit Gwen Dehaene. “Zij laten iedereen genieten van het beste wat zij in huis hebben. Iedereen krijgt de kans om te proeven. Daarvoor staan er bordjes klaar bij de standhouders. De opbrengst van deze editie is bestemd voor de vzw Mucoviscidose.”

Naamswijziging

Intussen is Waregem Culinair aan zijn zevende editie toe. Eigenlijk heette het evenement toen Waregemse Proevers. Toen Gwen Dehaene drie jaar geleden de organisatie in handen nam wijzigde hij de naam en veranderde hij ook van locatie. Het werd Hippo Loggia, de plek waar hij sindsdien de culinaire happening blijft organiseren.

Gelijklopend met dit evenement is er op de tweede verdieping het bezoekerscentrum Hippo.War. Je ontdekt er alles over het paard en de Amerikanen tijdens de Eerste Wereldoorlog. (DJW)

Alle info op de site www.waregem-culinair.be.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier