De nieuwe wandelroute heeft als rode draad de Eerste Wereldoorlog en start op de marktplaats van het Breldorp. Naast de volledige afstand van 12 km zijn er 3 korte tot middellange lussen van 2 km, 4,4 km en 7,2 km.

Langsheen de grote lus staan er 9 informatieve borden die in 4 talen meer uitleg bieden. De route wordt ook ondersteund door een wandelbrochure met bijhorende kaart, die bij de dienst toerisme kan aangeschaft worden voor 1,50 euro. De route biedt een variatie aan weidse vergezichten op Zandvoorde en Noord-Frankrijk. Hoewel de wandelaars hoofdzakelijk tussen de velden wandelen over verharde wegen, is er ook afwisseling met de onverharde bospaden van de Gasthuisbossen.

(NVZ - Foto ZB)

De nieuwe wandelroute heeft als rode draad de Eerste Wereldoorlog en start op de marktplaats van het Breldorp. Naast de volledige afstand van 12 km zijn er 3 korte tot middellange lussen van 2 km, 4,4 km en 7,2 km. Langsheen de grote lus staan er 9 informatieve borden die in 4 talen meer uitleg bieden. De route wordt ook ondersteund door een wandelbrochure met bijhorende kaart, die bij de dienst toerisme kan aangeschaft worden voor 1,50 euro. De route biedt een variatie aan weidse vergezichten op Zandvoorde en Noord-Frankrijk. Hoewel de wandelaars hoofdzakelijk tussen de velden wandelen over verharde wegen, is er ook afwisseling met de onverharde bospaden van de Gasthuisbossen.(NVZ - Foto ZB)