Daarvoor waren 986 deelnemers ingeschreven die in juli en augustus 24 foto's langs een parcours van 9 kilometer moesten ontdekken en de daarbijhorende vragen dienden op te lossen. Sommigen kwamen daarvoor uit Brussel, Hoegaarden, Dendermonde, Gent of Brugge. Daarnaast waren er ook 488 deelnemers uit Waregem. Daaruit blijkt dat vooral niet-Waregemnaars de wandelfotozoektocht afwerkten.

Dat leverde in totaal 641 juiste antwoorden op waaruit 25 winnaars werden geloot. Schepen Pietro Iacopucci ontving die in de raadzaal van het stadhuis. Elke aanwezige winnaar kreeg een prijsje mee naar huis: een Waregembon, een restocheque, activity trackers en wellness cheques.

(DJW)

Daarvoor waren 986 deelnemers ingeschreven die in juli en augustus 24 foto's langs een parcours van 9 kilometer moesten ontdekken en de daarbijhorende vragen dienden op te lossen. Sommigen kwamen daarvoor uit Brussel, Hoegaarden, Dendermonde, Gent of Brugge. Daarnaast waren er ook 488 deelnemers uit Waregem. Daaruit blijkt dat vooral niet-Waregemnaars de wandelfotozoektocht afwerkten.Dat leverde in totaal 641 juiste antwoorden op waaruit 25 winnaars werden geloot. Schepen Pietro Iacopucci ontving die in de raadzaal van het stadhuis. Elke aanwezige winnaar kreeg een prijsje mee naar huis: een Waregembon, een restocheque, activity trackers en wellness cheques. (DJW)