Wandelclub W.S.K. Marke pakt uit met dertigste Wintertocht

V.l.n.r. zien we Rik Bulckaen (voorzitter), Arlette DHelft, Rosanne Devos, Jacques Parmentier, Kathy Viaene, Christine Dinnecourt, Vera Verstraete, Jean-Pierre Mahau, Johan De Smet en Jean-Marie Ghekiere. (foto EDB)
Els Deleu
Els Deleu Medewerker KW

Wandelclub W.S.K. Marke organiseert op zondag 9 februari opnieuw haar Wintertocht. Deze landelijke en heuvelachtige wandeling start aan oc Marke.

Na een meer dan geslaagd Kortrijk Feeëriek, waarvoor er meer dan 5.700 wandelaars naar Kortrijk afzakten, staat de wandelclub opnieuw klaar voor haar volgende wandeling. De Wintertocht start aan oc Marke en loopt voorbij de molen van Marke. “Daar dwarsen de wandelaars de N41 om dan naar de eerste rust- en bevoorradingspost Villa iMagina op de wijk Marionetten te trekken”, vertelt voorzitter Rik Bulckaen.

De wandelaars van de 18 en de 24 km wandelen nog eerst naar het Kennedybos voor ze naar de eerste rustpost stappen. Zij wandelen ook door het glooiende landschap rond Bellegem en hebben nog een rust- en bevoorradingspost in de vrije basisschool van Bellegem. Zij trekken ook door het Bellegembos.

Start en inschrijven voor deze Wintertocht kan tussen 8 uur en 15 uur aan oc Marke in de Hellestraat 6 in Marke. Er is keuze tussen een wandeling van 6, 12, 18 of 24 km. De deelnameprijs bedraagt 2 euro per persoon. Wie een lidkaart van een erkende wandelfederatie kan voorleggen krijgt nog 50 cent korting.

Meer info kan je bekomen via tel. 0486 75 04 71. (EDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier