Er werd vorige week een knuffel gevonden in WafelRijk, de zusterzaak van het Wafel Atelier op de Grote Kring. Het zachte beestje werd jammer genoeg nog niet opgehaald. Om de eigenaar van de knuffel op te sporen plaatste WafelRijk maandag een 'opsporingsbericht' op Facebook. In minder dan een uur tijd werd het bericht maandagmiddag al tientallen keren gedeeld. Er kwamen ook tal van positieve reacties op de post.

"Ik wilde verstoppertje spelen, mooi achter de zitbank in het WafelRijk, maar plots was jij verdwenen", vertelt het beestje zelf in de post. "Het was niet jouw fout, wel de mijne. Gelukkig werd ik snel gevonden en kreeg ik chocomelk om er weer bovenop te raken. Ik wachtte nog even, maar jij kwam niet terug. Na een paar dagen snoepen, kwam het verdriet. Ze zijn super lief en heel beleefd, ik mag hier en daar meehelpen en krijg zelfs schouderklopjes van de chef. Maar ik mis je, mijn grote, lieve vriend. Ik mis het krabben achter mijn oortjes. Ik mis je! Kom je mij halen?"

⛔️ We onderbreken even alle activiteiten ... voor dit opsporingsbericht. ❗️Vorige week woensdag of donderdag wou ik...

Geplaatst door Wafel Atelier Kortrijk op Maandag 21 oktober 2019

Herken jij de knuffel of weet je van wie het beestje zou kunnen zijn? Neem dan contact op met Wafel Rijk via Facebook. (EDB)