Wachtlijsten voor theaterwandeling ‘De Totetrekker van Poperinge’

'De Totetrekker van Poperinge' vertelt op zeven unieke locaties in het centrum van de stad het fictieve verhaal van de illustere figuur Jean-Marie. © MD
Redactie KW

Alle voorstellingen van de nieuwe theaterwandelingen zijn volledig uitverkocht. Tijdens de première van afgelopen weekend waren nog een 200-tal van de 1.500 tickets beschikbaar, maar die zijn dus ook al de deur uitgevlogen.

Wie dat wil, kan zijn naam op de wachtlijst van één van de vertoningen laten zetten. Je kan dit doorgeven via cultuur@poperinge.be, 057/34 66 23 of aan de balie van de dienst cultuur. De dienst cultuur is open van maandag tot vrijdag in de voormiddag van 9 tot 12 uur, en op vrijdag ook van 14 tot 16 uur.

‘De Totetrekker van Poperinge’ vertelt op zeven unieke locaties in het centrum van de stad het fictieve verhaal van de illustere figuur Jean-Marie, die een bouwaannemer was met een dubieuze reputatie. Het verhaal speelt zich af in de huidige tijd. Voor de ‘apotheose’ komen alle groepen wandelaars samen in de St.-Bertinuskerk.

Kaarten kosten 12 euro, of 50 euro indien men de theaterwandeling wil combineren met een aangepaste maaltijd in een Poperings restaurant, voor de wandelingen van 20 uur, of na de wandeltochten van 17 uur.

(AHP)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier