Vzw Sint-Vincentius wordt Zilvervogel vzw

Het nieuwe logo van de vzw Zilvervogel. © GF
Redactie KW

De vzw CZD Sint-Vincentius, die de woonzorgcentra Hof ten IJzer in Reninge, OLV Middelares in Rekkem en De OpenLink in Woumen overkoepelt, heet voortaan Zilvervogel vzw.

“Met een nieuwe visie, een nieuw concept en een nieuwe naam voor de vzw willen wij sterker worden, beter communiceren en de nodige informatie bieden die nodig is voor bewoners, bezoekers en buurtbewoners”, zegt Silvie Vanhoutteghem, strategisch manager van vzw Zilvervogel. “Zilver staat voor waardevol en ‘vogel’ verwijst naar het feit dat we zorgzaam willen zijn en een warm nest willen bieden. We willen een open huis zijn voor familie, buurtbewoners, studenten, verenigingen en organisaties waar warmte, creativiteit en samenwerken centraal staan.”

De drie woonzorgcentra heten voortaan Zilvervogel Woumen, Zilvervogel Reninge en Zilvervogel Rekkem, elk met een eigen typerend kleur. De naamsverandering gaat gepaard met de lancering van een nieuwe website www.zilvervogel.be en een nieuw logo met de baseline ‘woonzorg in dialoog’.

(KVCL)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier