vzw BONO kiest vier Bredenaars van het Jaar

Redactie KW

Op zijn jaarlijkse verkiezing van de Bredenaar van het Jaar heeft de vzw BONO maar liefst vier Bredenaars van het Jaar verkozen.

Tijdens het jaar worden door de vzw BONO Bredenaars van de week verkozen naar aanleiding van een prestatie die zij geleverd hebben op sociaal, cultureel, sportief of ten persoonlijke titel. Alle kandidaat-winnaars zijn op één of andere manier in de pers gekomen, zo ook in Krant van West-Vlaanderen, editie De Zeewacht.

Nadien wordt door het bestuur van de vzw na een stemmingsronde de winnaar, zijnde de Bredenaar van het Jaar, verkozen. Uitzonderlijk dit jaar is dat er gelijkheid van stemmen was en dat zo meteen drie winnaars waren aangeduid waarvan één duo.

Het bestuur besloot dan ook Peter De Wolf voor zijn grensverleggende fietstocht en zijn kankeroverwinning samen met Sandra Pipelers voor haar jarenlange inzet als hoofd van de speelpleinwerking Jokkebrok en het duo Nathalie Van den Eeden en Sylvia Goderis voor hun burgerinitiatief en de vluchtelingenproblematiek aan te duiden als Bredenaar van het jaar.

Meer dan 250 mensen die de finale avond in het MEC Staf Versluys konden genieten van een fantastische avond, ook de 13-jarige genomineerde en zangtalent Manon Haesebrouck, die twee liedjes zong, werd heel enthousiast onthaald. Het geheel werd gedompeld in het teken van Parijs en opgeluisterd door de band ‘Les Copains du Bord d’O”.

(JC)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier