VTM betuigt medeleven bij overlijden van Adi uit De Wereld Rond met 80-jarigen

© (Foto VTM)
© (Foto VTM)
Redactie KW

VTM vernam zopas het overlijden van Adi uit het VTM-programma De Wereld Rond met 80-jarigen. De zender, productiehuis PIT, Olga Leyers, Sieg De Doncker en alle reisgezellen van Adi in De Wereld Rond met 80-jarigen betuigen hun medeleven en wensen de familie en vrienden veel sterkte met dit verlies.

Adi overleed vandaag, dinsdag 16 februari 2021, op 86-jarige leeftijd, dat meldt haar familie.

Adi was afkomstig uit Oostende en vertrok in mei 2018 samen met Olga, Sieg en 7 tachtigers op een onvergetelijke wereldreis voor De Wereld Rond met 80-jarigen, dat in het voorjaar van 2019 werd uitgezonden bij VTM. Ze stapte voor het programma voor het eerst in haar leven in een vliegtuig. De trip rond de wereld werd voor haar een uitzonderlijk avontuur. In Mexico, een bestemming die speciaal voor haar was uitgekozen, beleefde Adi haar grote droom.

Ze had een voorliefde voor alles wat met cultuur en oudheid te maken heeft en kwam samen met Olga Leyers ogen tekort wanneer ze op uitstap mocht naar één van de zeven wereldwonderen: Chichen Itza. Haar reis rond de wereld bracht Adi ook naar Dallas, IJsland, Dubai, Zuid-Afrika, Bangkok, Mongolië en Japan.

Lees hier het artikel over haar deelname.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier