https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

VTI Tielt rouwt om plots overleden leerling

© Facebook VTI Tielt
© Facebook VTI Tielt
Philippe Verhaest

Afgelopen weekend is Wout Vermeersch tijdens een tragisch ongeval overleden. Naar verluidt zou Wout om het leven gekomen zijn bij een ongeval met een heftruck in een landbouwbedrijf in de Ratelingestraat in Wingene.

Wout Vermeersch (17) was een zesdejaars van het VTI Tielt, waar hij de richting Elektriciteit-Electronica volgde, en woonde in Wingene. Daar komt het nieuws keihard aan. “Een jonge gast vol energie en leven en met een pak toekomstplannen”, valt te lezen op de Facebookpagina van de school.

Hij was ook een geliefd lid van de Tieltse Scouts. De hele jeugdbeweging is in diepe rouw, klinkt het. “We zullen Wout verschrikkelijk missen. Al onze leden en leiders zijn diep geraakt door dit verlies.”

Naast de Scouts was Wout eveneens aangesloten bij het trommelkorps van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia in Wingene. Tijdens het afscheid, dat zaterdag in intieme kring zal plaatsvinden, wil het trommelkorps een erehaag vormen.

Lees meer over:

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten