De open brief, ondertekend door Florent Platteeuw, voorzitter van VSOA West-Vlaanderen lees je hieronder. Het is duidelijk dat ze het bij de politievakbond niet 'blauw-blauw' zullen laten.

Burgemeester Bert Maertens was verrast door de open brief. "Die kwam er nadat ik eerder al had aangegeven in te gaan op de uitnodiging tot overleg. Dat verandert niks aan de zaak op zich natuurlijk, ik ga dus in overleg."

VSOA-voorzitter Florent Platteeuw.

De heisa ontstond nadat in de straat van Bert Maertens een dj een live-set bracht, als ode aan de hulpverleners, en de politie uiteindelijk moest tussenkomen. Volgens de politie minimaliseert de burgemeester de feiten en stelt hij zo hun geloofwaardigheid in vraag.

De open brief, ondertekend door Florent Platteeuw, voorzitter van VSOA West-Vlaanderen lees je hieronder. Het is duidelijk dat ze het bij de politievakbond niet 'blauw-blauw' zullen laten. Burgemeester Bert Maertens was verrast door de open brief. "Die kwam er nadat ik eerder al had aangegeven in te gaan op de uitnodiging tot overleg. Dat verandert niks aan de zaak op zich natuurlijk, ik ga dus in overleg."De heisa ontstond nadat in de straat van Bert Maertens een dj een live-set bracht, als ode aan de hulpverleners, en de politie uiteindelijk moest tussenkomen. Volgens de politie minimaliseert de burgemeester de feiten en stelt hij zo hun geloofwaardigheid in vraag.