De wagen, een Peugeot 807, stond geparkeerd ter hoogte van de Buitenschoolse Kinderopvang in de Prinses Elisabethlaan. "We kochten daar onlangs een huis, maar wonen er nog niet", vertelt Vani Van Sevecotte. "We hadden er onze wagen geparkeerd omdat we daar even moesten zijn. Omstreeks 20.35 uur reed een wagen in volle vaart door de Prinses Elisabethlaan en raakte daarbij zijdelings onze wagen." De schade aan de wagen van Vani is enorm. De hele zijkant werd geraakt.

"Een dame zag alles gebeuren. Ze kwam op ons raam kloppen om te vertellen wat er was gebeurd. We hadden helemaal niets door", gaat Vani verder.

Enorm veel schade

"Het enige dat de dame zag, was dat het om een grijze wagen ging. Hij maakte zelfs geen aanstalten om te stoppen." De bestuurder verloor enkele brokstukken van zijn eigen wagen. "Hij liet een spiegel en nog enkele andere brokstukken achter op de plaats van de aanrijding. Op de spiegel staat een serienummer. Daaruit zou blijken dat het om een Opel Astra gaat. Die andere wagen moet enorm veel schade hebben, aangezien de volledige zijkant van onze wagen grote schade opliep."

De dader(s) verloren bij de aanrijding een spiegel, die een serienummer bevat. © JRO

Samen met Dennis Pluy van het bekende Kersthuis Bredene bekeken de eigenaars de camerabeelden van het Kersthuis. Daarop is te zien dat een wagen inderdaad in volle vaart door de Elisabethlaan raast. "Als de dader niet gevonden wordt, dan vergoedt de verzekering niets. We zitten met de handen in het haar", zucht Vani.

De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in naar de dader(s). Vani doet een oproep naar getuigen. "Wie iets gezien heeft omstreeks 20.35 uur in de Prinses Elisabethlaan, neem alstublieft contact op met de politie van Bredene", aldus Vani.

De politie van Bredene is te bereiken via het nummer 059 33 33 16.

De wagen, een Peugeot 807, stond geparkeerd ter hoogte van de Buitenschoolse Kinderopvang in de Prinses Elisabethlaan. "We kochten daar onlangs een huis, maar wonen er nog niet", vertelt Vani Van Sevecotte. "We hadden er onze wagen geparkeerd omdat we daar even moesten zijn. Omstreeks 20.35 uur reed een wagen in volle vaart door de Prinses Elisabethlaan en raakte daarbij zijdelings onze wagen." De schade aan de wagen van Vani is enorm. De hele zijkant werd geraakt. "Een dame zag alles gebeuren. Ze kwam op ons raam kloppen om te vertellen wat er was gebeurd. We hadden helemaal niets door", gaat Vani verder. "Het enige dat de dame zag, was dat het om een grijze wagen ging. Hij maakte zelfs geen aanstalten om te stoppen." De bestuurder verloor enkele brokstukken van zijn eigen wagen. "Hij liet een spiegel en nog enkele andere brokstukken achter op de plaats van de aanrijding. Op de spiegel staat een serienummer. Daaruit zou blijken dat het om een Opel Astra gaat. Die andere wagen moet enorm veel schade hebben, aangezien de volledige zijkant van onze wagen grote schade opliep." Samen met Dennis Pluy van het bekende Kersthuis Bredene bekeken de eigenaars de camerabeelden van het Kersthuis. Daarop is te zien dat een wagen inderdaad in volle vaart door de Elisabethlaan raast. "Als de dader niet gevonden wordt, dan vergoedt de verzekering niets. We zitten met de handen in het haar", zucht Vani. De politie kwam ter plaatse en stelde een onderzoek in naar de dader(s). Vani doet een oproep naar getuigen. "Wie iets gezien heeft omstreeks 20.35 uur in de Prinses Elisabethlaan, neem alstublieft contact op met de politie van Bredene", aldus Vani.