Christel Hupperts, een sociale Oostendse dame, ging op dinsdag 2 juli samen met haar twee dochters met de trein naar de opnames van Belgium's Got Talent in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Na de opnames keerde het drietal terug huiswaarts richting Oostende. Tijdens die terugreis ontmoette Christel een man op de trein in het gezelschap van zijn twaalfjarig dochtertje.

Meerdere raakvlakken

"We raakten aan de praat", glundert Christel als we haar ontmoeten op de Kinderboerderij in Oostende.

"Het begon eigenlijk toen ik met mijn oudste dochter praatte over de acts die we tijdens de show hadden gezien. Een man die net over ons zat met zijn dochtertje bevestigde dat de acts inderdaad fenomenaal waren. Zo begon ons gesprek... De man vertelde me dat hij in het onderwijs staat. Hij geeft les in de kunsthumaniora in Gent, waar hij trouwens ook woont. Zelf sta ik ook in het onderwijs, op dat gebied hadden we al een raakvlak. Maar er waren nog meer raakvlakken. Hij vertelde me dat hij alleen was met zijn dochtertje en haar daardoor vergezelde naar de opnames van Belgium's Got Talent. Na een lang, maar erg leuk en vlot gesprek nam hij afscheid in Gent, zijn eindstation. Wij reisden door naar Oostende. Toen de man van de trein stapte, zwaaide hij enkele keren naar ons. Ik zwaaide hartelijk terug..."

Begrijp me niet verkeerd: ik ben niet wanhopig op zoek naar nieuwe liefde

Christel vond het een aangenaam gesprek, maar verder had ze er niet meer bij stilgestaan. Tot haar dochter Christel erop attent maakte dat er echt wel een klik was tussen haar mama en de man op de trein. Daardoor is Christel beginnen nadenken en besloot ze om een oproep te lanceren op Facebook in de hoop de man te vinden.

"Begrijp me niet verkeerd: ik ben niet wanhopig op zoek naar nieuwe liefde. Ik ben ook niet verliefd op die man. Alleen wil ik de man beter leren kennen in de hoop een mooie vriendschap uit te bouwen. En wie weet groeit daar later iets meer uit", gaat Christel verder.

Gesloten persoon

"Ik ben eerder een gesloten persoon als het op mannen aankomt, dat komt door de bagage die ik meedraag van vorige relaties. Maar inderdaad, hier verliep het gesprek erg vlot. Net of we kenden elkaar al jaren. Dat doet bij mij toch wel vragen oproepen."

© JRO

Het Facebookbericht van Christel werd ondertussen al honderden keer gedeeld, maar voorlopig zonder resultaat. Via KW lanceert ze nu een nieuwe oproep in de hoop de man alsnog te vinden.

Ik krijg constant berichten, ook van mannen. Die blok ik meteen af

"Die klik was voor mij voldoende om de man te zoeken. Ik hoop dat hij iets van zich laat horen en dan zien we wel. Ook indien de man geen verder contact wil hoop ik dat hij iets laat weten. Dan kan mijn bericht op Facebook verwijderd worden en hoef ik niet meer verder te zoeken. Of ik de impact van mijn Facebookbericht verwacht had? Echt niet", lacht ze.

"Ik krijg constant berichten, ook van mannen. Die blok ik meteen af. Ik ben echt niet op zoek naar een man, maar naar vriendschap met die ene. Wat ik wel leuk vind, zijn de reacties die ik krijg van andere mensen. Er is nog hoop in deze wereld als mensen zo warm reageren."

Christel Hupperts, een sociale Oostendse dame, ging op dinsdag 2 juli samen met haar twee dochters met de trein naar de opnames van Belgium's Got Talent in de Stadsschouwburg van Antwerpen. Na de opnames keerde het drietal terug huiswaarts richting Oostende. Tijdens die terugreis ontmoette Christel een man op de trein in het gezelschap van zijn twaalfjarig dochtertje. "We raakten aan de praat", glundert Christel als we haar ontmoeten op de Kinderboerderij in Oostende. "Het begon eigenlijk toen ik met mijn oudste dochter praatte over de acts die we tijdens de show hadden gezien. Een man die net over ons zat met zijn dochtertje bevestigde dat de acts inderdaad fenomenaal waren. Zo begon ons gesprek... De man vertelde me dat hij in het onderwijs staat. Hij geeft les in de kunsthumaniora in Gent, waar hij trouwens ook woont. Zelf sta ik ook in het onderwijs, op dat gebied hadden we al een raakvlak. Maar er waren nog meer raakvlakken. Hij vertelde me dat hij alleen was met zijn dochtertje en haar daardoor vergezelde naar de opnames van Belgium's Got Talent. Na een lang, maar erg leuk en vlot gesprek nam hij afscheid in Gent, zijn eindstation. Wij reisden door naar Oostende. Toen de man van de trein stapte, zwaaide hij enkele keren naar ons. Ik zwaaide hartelijk terug..."Christel vond het een aangenaam gesprek, maar verder had ze er niet meer bij stilgestaan. Tot haar dochter Christel erop attent maakte dat er echt wel een klik was tussen haar mama en de man op de trein. Daardoor is Christel beginnen nadenken en besloot ze om een oproep te lanceren op Facebook in de hoop de man te vinden. "Begrijp me niet verkeerd: ik ben niet wanhopig op zoek naar nieuwe liefde. Ik ben ook niet verliefd op die man. Alleen wil ik de man beter leren kennen in de hoop een mooie vriendschap uit te bouwen. En wie weet groeit daar later iets meer uit", gaat Christel verder. "Ik ben eerder een gesloten persoon als het op mannen aankomt, dat komt door de bagage die ik meedraag van vorige relaties. Maar inderdaad, hier verliep het gesprek erg vlot. Net of we kenden elkaar al jaren. Dat doet bij mij toch wel vragen oproepen."Het Facebookbericht van Christel werd ondertussen al honderden keer gedeeld, maar voorlopig zonder resultaat. Via KW lanceert ze nu een nieuwe oproep in de hoop de man alsnog te vinden. "Die klik was voor mij voldoende om de man te zoeken. Ik hoop dat hij iets van zich laat horen en dan zien we wel. Ook indien de man geen verder contact wil hoop ik dat hij iets laat weten. Dan kan mijn bericht op Facebook verwijderd worden en hoef ik niet meer verder te zoeken. Of ik de impact van mijn Facebookbericht verwacht had? Echt niet", lacht ze. "Ik krijg constant berichten, ook van mannen. Die blok ik meteen af. Ik ben echt niet op zoek naar een man, maar naar vriendschap met die ene. Wat ik wel leuk vind, zijn de reacties die ik krijg van andere mensen. Er is nog hoop in deze wereld als mensen zo warm reageren."