Een buurtbewoonster zag de vermoedelijke dader staan aan de praktijk van Dirk De fauw in Sint-Andries. "Ik parkeerde mijn auto op een meter van die man", zegt Erika Laforce.

"Op zich was er niks vreemds aan hem te zien. Hij stond met de armen gekruist en droeg een rugzak. Hij zei vriendelijk goeiedag. Ik vond het wel opmerkelijk dat hij er zo lang bleef staan. Hij stond duidelijk op wacht. Als je dan achteraf hoort wat er gebeurd is, voelt het wel raar aan, wetende dat je oog in oog stond met die dader..."

Een buurtbewoonster zag de vermoedelijke dader staan aan de praktijk van Dirk De fauw in Sint-Andries. "Ik parkeerde mijn auto op een meter van die man", zegt Erika Laforce. "Op zich was er niks vreemds aan hem te zien. Hij stond met de armen gekruist en droeg een rugzak. Hij zei vriendelijk goeiedag. Ik vond het wel opmerkelijk dat hij er zo lang bleef staan. Hij stond duidelijk op wacht. Als je dan achteraf hoort wat er gebeurd is, voelt het wel raar aan, wetende dat je oog in oog stond met die dader..."