Aanwervingsvoorwaarden: je moet de Belgische nationaliteit hebben of burger zijn van een ander land dat deel uitmaakt van de Europese Economische Ruimte of van Zwitserland, je moet minimum 18 jaar oud zijn, in het bezit zijn van een rijbewijs B, houder zijn van het federaal geschiktheidsattest voor het basiskader, middenkader of hoger kader (meer info via www.ikwordbrandweer.be) en wonen in een straal van 8 km van een brandweerpost.

Meer informatie bij de Dienst Personeel & HR van Brandweerzone Westhoek via tel. 058 60 39 00 of op jobs.brandweerwesthoek.be. Solliciteren kan tot en met woensdag 30 september 2020. (MVO)

Aanwervingsvoorwaarden: je moet de Belgische nationaliteit hebben of burger zijn van een ander land dat deel uitmaakt van de Europese Economische Ruimte of van Zwitserland, je moet minimum 18 jaar oud zijn, in het bezit zijn van een rijbewijs B, houder zijn van het federaal geschiktheidsattest voor het basiskader, middenkader of hoger kader (meer info via www.ikwordbrandweer.be) en wonen in een straal van 8 km van een brandweerpost. Meer informatie bij de Dienst Personeel & HR van Brandweerzone Westhoek via tel. 058 60 39 00 of op jobs.brandweerwesthoek.be. Solliciteren kan tot en met woensdag 30 september 2020. (MVO)