Zwembad Bloemendalebad in Beernem opnieuw preventief gesloten

Het bloemendalebad wordt door technische problemen opnieuw tijdelijk gesloten.© AVH
Het bloemendalebad wordt door technische problemen opnieuw tijdelijk gesloten.© AVH
Arno Van Haverbeke
Arno Van Haverbeke Medewerker KW

Het zwembad Bloemendalebad in Beernem wordt opnieuw gesloten. Volgens de sportdienst van de gemeente maakte de korte sluitingsperiode duidelijk dat het zwembad niet geopend kan worden.

“Na jarenlang intensief onderhoud van het verouderde zwembad, hebben we, samen met zwembadbeheerder Farys, beslist om preventief het zwembad verder te sluiten voor het publiek”, klinkt het. Tijdens de sluiting wordt het probleem onderzocht en aangepakt. Het zou opnieuw om technische problemen gaan.

Miserie blijft aanhouden

De miserie rond het verouderde zwembad blijft zo aanhouden. Ook vorig jaar moest het bad meermaals sluiten door technische mankementen.

Vorig jaar ging het om problemen met een nabijgelegen hoogspanningscabine. Daarnaast waren er ook al heel wat problemen met de douches en technische installaties van het Bloemendalebad. Wanneer het zwembad terug open kan, is nog niet duidelijk.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten