Wie zoekt mee naar de Kei Toffe stenen van Heidi Vanhee?

De stenen van Heidi zijn telkens volgens thema geschilderd. © foto Nele
Redactie KW

Heidi Vanhee zal tijdens de zomervakantie happy stones verstoppen in het Kasteelpark of in het Sportpark in Zwevezele. De stenen zijn mooi beschilderd en kinderen kunnen op zaterdagnamiddag op zoek gaan naar de kleurrijke en fantasierijke stenen.

“Een tijdje geleden kwam ik op het idee om zelf stenen te beschilderen”, vertelt Heidi (40). “Ik merkte het project Happy Stones op via een facebookgroep. Op dat moment was ik op zoek naar een leuke hobby en ik richtte mijn eigen facebookpagina Kei Tof op.”

“Voortaan beschilder ik stenen. Maar het stopt niet na het beschilderen. Als de stenen af zijn, verstop ik ze ergens en dan kunnen de kinderen ernaar op zoek gaan. Mijn twee kinderen Lucas en Louise zijn alvast dolenthousiast.”

45 stenen

“Naar aanleiding van de zomervakantie beschilderde ik 45 stenen in verschillende thema’s. Elke zaterdag en dit gedurende de zomervakantie verstop ik de stenen in het Kasteelpark of in het Sportpark. Vanaf 14.30 uur kan men op zoek en het leuke is dat wie de steen vindt, die mag houden of zelf opnieuw verstoppen.”

De stenen zijn te vinden op zaterdagen 10 en 24 juli, 7 en 21 augustus op het Sportplein en op zaterdagen 17 en 31 juli, 14 en 28 augustus in het Kasteelpark. Vanaf 14.30 uur kan iedereen aan de zoektocht beginnen. (NS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier