Vzw Champagne aan zee organiseert nieuw event

We herkennen Marc Hantson, Johan Pollyn, Catherine Vliers, Vera Stamper, Sarah Van Cauwerberge, Walter Tielemans en Relinda Claes. © foto LC
Paul Bruneel

In Nieuwpoort werd de nieuwe vzw Champagne aan zee voorgesteld. Voorzitter van de vzw is Marc Hantson en meteen werd ook al een eerste activiteit voorgesteld, die in Nieuwpoort zal plaatsvinden.

Het evenement vindt plaats op 23, 24 en 25 juli en de opbrengst gaat naar een goed doel, de vzw Schoonderhaeghe, een organisatie die zorg en steun biedt aan volwassenen met een mentale beperking.

Marc Hantson richtte de nieuwe vzw op, samen met enkele vrienden die met hem de passie voor champagne delen. Secretaris is Johan Pollyn en ondervoorzitter van de vzw is Walter Tielemans.

“We organiseren een eerste evenement op 23, 24 en 25 juli in de bovenzaal van de Nieuwpoortse vismijn. Er wordt op vrijdag 23 juli van start gegaan met een VIP-avond en wie aanwezig wil zijn, betaalt 25 euro. Op zaterdag 24 juli is er dan een ruilbeurs voor champagnecapsules en de zondag is er een rijkelijk ontbijt voorzien met uiteraard champagne. De prijs om hieraan deel te nemen bedraagt 25 euro”, zegt de voorzitter.

Speciale glazen

Je kan ook gewoon een bezoek brengen aan de beurs, waar tien champagneboeren hun opwachting maken met hun beste producten. De prijs voor een bezoekje waar ook kan gedegusteerd worden, bedraagt 5 euro. Er zijn speciale glazen van Champagne aan zee beschikbaar.

Enkel glazen van de beurs met het logo van ‘Champagne aan zee’ zijn toegelaten. Op vrijdag 23 juli is de beurs open van 18 tot 23 uur, op zaterdag 24 juli van 9 tot 23 uur en op zondag 25 juli van 9 tot 18 uur. Reserveren is verplicht en kan via www.champagneaanzee.be of de Facebookpagina ‘Champagne aan Zee’.

(PB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier