Tik Tak-expo in Fort Napoleon Oostende zo goed als uitverkocht tot april

Gillian Lowyck

Wie deze krokusvakantie met de kroost graag een bezoekje wilde brengen aan de Tiktak-expo in Fort Napoleon, is er aan voor de moeite. De expo is, althans in de weekends, al tot de afloop in april bijna helemaal uitverkocht. Tijdens de week zijn er wel nog wat plaatsen vrij. “Dit is een gevolg van corona”, klinkt het.

Nog tot zondag 18 april kan je in Fort Napoleon naar de allereerste Tik Tak-expo. Ketnet Junior tovert Fort Napoleon helemaal om in de wereld van Tik Tak. Levensechte decors met legendarische figuren als het drinkmannetje maken van Fort Napoleon een must-visit.

Krokus zit vol

Door de coronamaatregelen moet iedere bezoeker een tijdslot vastleggen en dus op voorhand reserveren. De krokusvakantie is alvast helemaal uitverkocht en alle weekends tot in april zitten ook al vol. Er zijn nog enkele plaatsen in de week in maart en april, maar ook die plaatsen gaan snel weg.

Bezoek moet veilig

“Dit is een gevolg van corona”, zegt Samuel Lauwers van Fort Napoleon. “Het zit inderdaad allemaal quasi vol. Hoe dat komt? Er is niet veel anders te doen momenteel, zeker niet in die leeftijdscategorie, en mensen willen snel hun plaats vastleggen. Daarnaast hebben we natuurlijk ook een verminderde capaciteit. We laten maximum twaalf bezoekers binnen per 15 minuten. Timeslots kunnen we niet uitbreiden, want we willen het bezoek zo veilig mogelijk houden”, geeft Samuel Lauwers nog mee. (GLO)

De expo is nog tot 18 april te bezoeken. Tickets via fort-napoleon.be

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.