Nostalgie in pop-up Dadipark

Opbouw Pop up Dadipark . Op de foto Willem Vanbecelaere, Giovanni Maes, Katia Watteyne, Dirk Beelprez en David Dewyn.© Jan Stragier
Opbouw Pop up Dadipark . Op de foto Willem Vanbecelaere, Giovanni Maes, Katia Watteyne, Dirk Beelprez en David Dewyn.© Jan Stragier
Redactie KW

Op donderdag 1 juli opent langs de Waterstraat de pop-up rond het Dadipark de deuren. Drie weken lang kan je er het nostalgisch gevoel van het recreatiepark van weleer opsnuiven.

Wie langs de Waterstraat passeert merkt ongetwijfeld al de verrijzenis van de pop-up rond het Dadipark op. Het initiatief komt van de Heeren Deweer, vier vrienden die graag het gevoel van het voormalige recreatiepark terug naar boven willen brengen.

“We merken dat de mensen heel nieuwsgierig zijn. Heel wat mensen komen al een kijkje nemen. Wij zijn gewoon blij dat we gestart zijn met de opbouw. We hebben veel ideeën en die kunnen we nu eindelijk uitwerken”, aldus Giovanni Maes van de Heeren Deweer. Vanaf 1 juli zullen bezoekers zich drie weken lang in het voormalige Dadipark wanen.

“We voorzien verschillende speelelementen zoals schommels, een ballenbad en een glijbaan.” Een expo geeft uitleg over de geschiedenis van het Dadipark. “Terwijl de volwassenen herinneringen ophalen, kunnen de kinderen zich volop uitleven.”

Iedere zondagochtend wordt er een aperitiefconcert georganiseerd en ook de bekende clown Arjoentje en muziek Bartje van Mariënstede zullen er present tekenen. “De komende weken hopen we het nostalgische gevoel op te bouwen.”

Op 10 juli staan er op de site van de pop-up ook enkele optredens geprogrammeerd in het kader van ‘Vlaanderen Feest’. (BF)

Alle info via de website www.dadipark.be .

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.