https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Wijnhandel Casale Del Vino verwelkomt nu ook mobilhomes

Redactie KW

Philip De Boes heeft intussen enkele jaren een wijnhandel- en bar en laat op de weide naast zijn zaak nu mensen kamperen in mobilhomes en campervans.

“De combinatie met een wijnarrangement is voor velen ideaal.” Corona liet veel Vlamingen het Brugse Ommeland herontdekken en dat zag ook Philip De Boes van Casale Del Vino. Reizen met mobilhomes of kleinere campervans is erg populair en daarom springt De Boes mee op de kar.

“Ik merkte dat hier veel mensen van buiten de provincie bij ons over de vloer kwamen. We kregen vaak de vraag waar men in de buurt kon overnachten. Als je hier van een glas wijn hebt genoten, wil je meestal niet ver meer rijden. Daarom heb ik op de graspartij naast onze zaak infrastructuur voor elektriciteit en wifi geïnstalleerd en sinds vorige week kan je hier overnachten.”

Prachtige natuur

Toch wil de uitbater geen rasechte camping openen. Het moet voor De Boes kleinschalig blijven. “Iedereen die bij ons langskomt, spreekt ons aan over de prachtige locatie en de rust van dit hoekje in Oedelem. We laten maar een beperkt aantal mobilhomes per nacht toe zodat iedereen steeds van de rust kan genieten. De natuur is hier prachtig en wanneer we te veel mensen zouden toelaten, is de kalmte weg. Dat willen we niet”, besluit de zaakvoerder. Overnachten met een mobilhome kost 20 euro exclusief btw per dag, inclusief elektriciteit en wifi. Het sanitair kan tijdens de openingsuren van Casale Del Vino gebruikt worden. (AVH)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.